naše fórum sa dostáva na dôležitú križovatku - momentálne fórum prestáva spĺňať naše potreby, práve dnes sa nám minulo miesto na prílohy, reklamy už začínajú byť neúnosne otravné, špeciálne tá s vyhľadávaním výrazov v textoch, ktorá už predstavuje totálny vrchol, keďže je nielen nenormálne otravná, ale ovplyvňuje aj čitateľnosť textu...
z týchto dôvodov som sa rozhodol preniesť postupne fórum na stránku SFS. Nanešťastie sme doteraz nenašli spôsob, ako fórum prekopírovať kompletne, preto zrejme bude nevyhnutné kopírovať jednotlivé témy ručne, čo bude velmi časovo náročné.
Pre Vás je podstatné hlavne to, že kým sa mi to nepodarí skopírovať kompletne, budeme nejaký čas fungovať tak, že každý bude potrebovať dvojitú registráciu a v prípade prispievania do prenesených tém sa bude nutné znovu prihlásiť
Prenesené témy spoznáte ľahko - podľa odlišnej grafiky
prosím Vás všetkých o trpezlivosť a spoluprácu. Vzhľadom na to, že to budem robiť po prvý krát, predpokladám, že sa stretnem z rôznymi problémami o ktorých Vás tu budem vždy informovať - preto prosím, aby ste tejto téme venovali zvýšenú pozornosť a zároveň, aby ste ma priamo tu informovali o každom probléme s ktorým sa počas tohto procesu stretnete ohladne funkčnosti fóra...
ďakujem všetkým za pochopenie a spoluprácu