potrebujete poradiť? toto je to správne miesto.... Ide o jediné miesto, kde môžu prispievať aj neregistrovaní uživatelia POZOR - z dôvodu hromadiacich sa SPAM-ových útokov je možnosť volného prispievania dočasne zrušená
Musíte nám nabídnout i druhou stranu, takto popis nějak divná to je přece jen trochu...... Já jsem se díval, a myslím si,že medaile je OK. Kdo mi nevěří, má na to právo a nikomu nic nevnucuji a mohu se třeba i mýlit. Je tam odkaz. Kuky-kuk.
Podívejte se pozorně, on má medaili špatně zavěšenou na stuze a proto to vypadá divně!
Bolo by potrebne mat detail povrchu medaile, tak mozno najlepsie uvidiet, ci je odlievana alebo razena. Razene kopie som zatial nevidel, len tie odlievane.
Na tomto obrazku je original
tu su obrazky kopie (averz a reverz)
Vzhladom na tu nerovnomernu patinu po okrajoch sa aj ja dominevam, ze by to mal byt original. Dalsia fotka vsak nemoze uskodit.
Taktiež som chcel reagovať na to, že sa znovu objavila na aukre. Myslel som, že sa nejak s nimi roztrhlo vrece Nevedel som, že je to ten istý predajca. Jeden človek aby mal zrovna dva originály tejto medaily, alebo mu nevyšiel prvý predaj?