Zdravim p. Sedlak. Samozrejme som tam spomenul aj tie veci co ste napisali. Mal som rozhovor dlhy asi hodinu s p. redaktorom Vrazdom. Spomenul som mu aj badatelstvo, o co sa snazi SFS, co uz urobila, o co nam ide... dokonca som mu poslal aj fotky, radov, vyznamenani, sfs... Clanok som si vypytal na prezretie, na zaklade mojich poznamok tam bolo nieco upravene, nieco nechcel vymazat co tam bolo - s tym som nic nemohol urobit on je autor. a kopec veci tam bolo. Odrazu vysiel clanok, dost sa zredukoval ako som ho naposledy cital a upravil ja osobne, o cinnosti SFS tam nebolo nic (spominal som tam konferencie, vystavu, zahranicnu spolupracu...) to totalne vystrihli, ako keby nechapli ze sme obcianske zdruzenie ktore sa snazi robit dobre veci za vlastne peniaze, bez zisku.. taktiez sa tam povystrihovali dalsie veci co som tam spominal, o historii faleristiky v CSR...Z obrazkov co tam dali som bol dost sklamany, lebo som im poslal krasne fotky ci uz z kolegovej zbierky alebo z vlastnej...
Preto bohuzial nemozem za to aki su novinari na slovensku. Sam som si ten clanok predstavoval inak, aj po textovej stranke a o obrazovej uplne. Ale som v podstate vdacny aj za takyto (i ked nie uplne idealny) priestor v novinach. Ozvali sa mi uz 3 ludia ktorych zaujal tento clanok... co je tiez pozitivum..