Pamětní Bosensko-Hercegovská medaile

Re: Pamětní Bosensko-Hercegovská medaile

Poslaťod teodor » Ned Jan 24, 2016 5:26 pm

áno, niečo na tom je. Ono ja som túto etuu kúpil samostatne a pôvodne som myslel, že ide o práve o etuu ku Kriegsmedaille. Vyskúšal som do nej asi 5-6 rôznych variant z mojej zbierky, ale ani jedna do nej nesadla úplne presne. Potom ma napadlo skúsiť iné dekorácie a zistil som, že práve Bosenská medaila do nej sedí úplne perfektne...
Ono ideálne pre pokračovanie v tejto diskusii by bolo vyskúšať do nej vložiť aj tú srbskú medailu, ku ktorej by mala patriť a porovnať to. Na to ja ale nemám možnosť - zo starého Srbska nemám doma nič (a vlastne ani neviem, k čomu by mala etua podľa kolegu Altmanna patriť)

ale v prípade záujmu o túto možnosť nemám problém etuu priniesť napr. na ďalšiu konferenciu a tam sa na to môžeme pozrieť hneď viacerí :)

prikladám ešte pre zaujímavosť detail zatvárania
Prílohy
IMG_1476.JPG
IMG_1476.JPG (71.23 KiB) Zobrazené 2043 krát
VIRIBUSObrázok UNITIS
Obrázok užívateľa
teodor
Site Admin

zameranie / specialization: r.u. monarchia
manévrové medaile
hasičské dekorácie
sFs: člen rady

Re: Pamětní Bosensko-Hercegovská medaile

Poslaťod k6i6t6o » Ned Jan 24, 2016 8:14 pm

Skúsim sa popýtať na fotky jednej etuji od známeho. Ak sa nemýlim, v nej má tuším tiež bosensko-hercegovinskú medailu. Snáď sa dostanem k fotkám.
PS: tú etuju ku KM stále vlastní náš člen, len iný majiteľ a je v nej KM prvého typu ;)
k6i6t6o

sFs: riadny člen

Predchádzajúci

Späť na František Josef I. (1848-1916)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

Not able to open ./cache/data_global.php