Původně jsem tam taky měl namířeno, ale úmrtí v rodině tento týden zamíchalo karty úplně jinak
Peter_Steindl píše:Některé věci se prodali celkem levně - např. hned první položka - rytířský kříž Leopoldova řádu s válečnou dekorací šel za vyvolávací cenu 20 000 Kč + poplatek.
Altmann píše:Sleduji ten velkokříž řádu Sv. Štěpána-uvidíme. Pokud by to byl skutečný originál, jeho cena musí být vyšší jak 12 000 euroňů. Majitel popisuje, že jde o typ od roku 1860-1890 což bych si dovolil zpochybnit, neb puncování takto známe až od roku 1867. Chápu,že to je řád nádherný a vzácný a tak se prosím trochu zamysleme proč je tento řád stále někde nabízen ve zlatě, stříbře či bronzu jako echtovní kus? Já se domluvím s panem Považanem a vložím kus textu a snad když si to vše pozorně pročteme, uvidíte,že jde o řád mimořádný, kde např, počet velkokřížů udělených je vlastně nejvyšší. No hlídejte to a tu cenu sem někdo vložte, já tedy připravím textovou část, která nebude nic nového, neb budu čerpat pouze z klasiků .
raadyjo píše:Tak tu máme dalšího Štěpána![]()
http://www.zeige.com/index2.html
Osobně si myslím, že téměř tisíc udělených velkokřížů zase není tak malé číslo.
Takže to, že se teď častěji vyskytuje by nemuselo být zase až tak překvapivé.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť