Pred istým časom sem pán kolega „altmann“ vložil isté vyjadrenia, povedzme, že tvrdšieho charakteru. Poprosil som ho nech to zmaže a on tak učinil, za čo sa mu chcem poďakovať. Nešlo o žiadny prejav jemnocitu, len som nechcel, aby sa tu viedla polemika o cene mnou zakúpenej dekorácie, čo by sa mohlo dostať aj k predajcovi a ten by to mohol eventuálne „prehodnotiť“. To či je 5200 Kč (cca 200 EUR) za takúto dekoráciu s venovaním málo alebo veľa nechávam na individuálne posúdenie. Tí čo sa orientujú si vedia odpovedať aj sami a hneď.
K ostatnému:
-nie, nie je to veľmi ľahké „takéto niečo“ dodatočne vyrobiť a v domácich podmienkach je to prakticky nemožné. Je potrebné graficky oskenovať nejaké originálne venovanie a následne laserom vyryť nasimulované venovanie s použitým rovnakého typu písma. Problémom ostáva neexistencia starej patiny a prílišná precíznosť lasera. Navyše takéto „pokusy“ s použitím extrémne drahej techniky sa robia pri veľkých kusoch, určite nie pri MVK III. triedy s KD,
- áno, na SMS Viribus Unitis slúžilo 32 dôstojníkov,
- neviem posúdiť kto je a kto nie je začiatočník podľa počtu predajov a nákupov na internetovom serveri. Na mojom novom konte mám veľkú nulu a na tom starom som mal asi 6 nákupov. Asi som teda nováčik...nič s tým neurobím,
- dosiahnutú cenu v prvej dražbe neviem a ani ma to nezaujíma,
- predajca tvrdil, že kupujúci nezaplatil a podľa jeho konta to ten dotyčný už spravil viackrát, ale ani toto ma nezaujíma,
- fotky boli dve a boli výborne urobené a dostatočne detailné vzhľadom na ich veľkosť. Nepotreboval som nič viacej. V prílohe sa nachádza fotka reverzu z aukro. Každý môže posúdiť sám.,
- nezverejňujem fotografie svojej zbierky. Nerád fotím a najmä to nemám v povahe, ale keďže sa kolega tešil na „lepší záber“, tak urobím výnimku. Prosím tu je.
Fotka z aukro:

"Väčšia" fotka: