Info o dekorovanom vojakovi

potrebujete poradiť? toto je to správne miesto....
Ide o jediné miesto, kde môžu prispievať aj neregistrovaní uživatelia
POZOR - z dôvodu hromadiacich sa SPAM-ových útokov je možnosť volného prispievania dočasne zrušená

Info o dekorovanom vojakovi

Poslaťod k6i6t6o » Pon Júl 09, 2012 9:46 pm

Možno kolegovia zaregistrovali, že mám v zbierke bronzové SL s popisom na etuji (takých vyznamenaní a etují má kopec z nás určite v zbierkach.) Chcel by som poprosiť kolegov, ktorí sa venujú aj papierovej forme faleristiky (dekréty, legitimácie, fotky), či nemajú v zbierke niečo patriace k danému pánovi (Johann Fritsch), a neboli by ochotní "vzdať" sa toho :)
k6i6t6o

sFs: riadny člen

Re: Info o dekorovanom vojakovi

Poslaťod iver » Str Júl 11, 2012 10:01 am

Ahoj...
Ak mám byť úprímný, myslím, že pravdepodobnosť, že by si niečo objavil je dosť mizivá... Ale držím palce... keď skončím so sťahovaním a budem mať trochu čas, skúsim popátrať aspoň po nejakých informáciách...
INDIVISIBILITER AC INSEPARABILITER
Obrázok užívateľa
iver

Bydlisko: Banská Bystrica, Horné Uhorsko (Slovensko), Zvolenská župa
sFs: pokladník

Poslaťod k6i6t6o » Pia Aug 02, 2013 10:06 pm

Na internete ma zaujala priložená fotografia. Signum laudis Karla I. a Karlov vojenský kríž nie sú na správnych stuhách. Dá sa objasniť prečo je tomu tak? Trošku ma desí predstava, že by si ich dekorovaný sám zavesil v nevedomosti na nesprávnu stuhu. Každopádne sa na fotografii krásne vyníma duchovný záslužný kríž.
Obrázok
k6i6t6o

sFs: riadny člen

Poslaťod sefit » Pia Aug 02, 2013 11:56 pm

Nerozumiem. Kde by mal byť problém? Všetko vyzerá v najlepšom poriadku, stuhy a aj poradie medailí.
sefit

zameranie / specialization: Rakúsko-Uhorsko

Poslaťod faleristik » Sob Aug 03, 2013 3:11 am

Stuhy jsou v pořádku, jenom fotografie je trochu přeexponovaná, proto velmi tvrdá a tím se ztratily drobné detaily jako je šrafování na stuze signum laudis a Karlova kříže.
Obrázok užívateľa
faleristik

zameranie / specialization: R.-U.

Späť na Poradňa

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

Not able to open ./cache/data_global.php