Potulkami internetom

Potulkami internetom

Poslaťod k6i6t6o » Pon Jan 18, 2016 6:01 pm

Pri mojich "potulkách" po svete formou internetu, neraz natrafím na veľmi zaujímavé vyznamenania. Rád by som ich tu archivoval a podelil sa aj s ostatnými kolegami. Chcel som obrázky popridávať k jednotlivým vyznamenaniam, ale keďže ich tu nemáme všetky zdokumentované, rozhodol som sa založiť novú tému. Snáď sa za to na mňa nik nebude hnevať a ak áno, dúfam, že pridané obrázky to vykompenzujú :D :D (PS: pre zväčšenie obrázkov si ich treba rozkliknúť ;) )

Pamätná medaila na morskú plavbu z rokov 1892-1893 a Pamätná medaila na morskú plavbu krížnika SMS Kaiser Frnz Josef I. (viac a väčšie obrázky žiaľ neboli)
Obrázok Obrázok

Zaujímavá varianta medaily "Signum Laudis"
Obrázok Obrázok Obrázok

Trochu iné prevedenie perlete ako sme zvyknutí u DZ za 25 rokov
Obrázok Obrázok

Opäť úprava na zákazku etujky pre "Signum Laudis"
Obrázok Obrázok
k6i6t6o

sFs: riadny člen

Re: Potulkami internetom

Poslaťod teodor » Uto Jan 19, 2016 6:08 pm

pekné veci, bola by škoda keby tu len tak zapadli... pre väčšinu téma je a pre ostatné nie je problém vytvoriť...
VIRIBUSObrázok UNITIS
Obrázok užívateľa
teodor
Site Admin

zameranie / specialization: r.u. monarchia
manévrové medaile
hasičské dekorácie
sFs: člen rady

Re: Potulkami internetom

Poslaťod sefit » Str Jan 20, 2016 10:03 am

- tie námorné medaile sú originál, obe dve a aj stuhy (okrem tej "záložnej"), ale tie etuje žiaľ len neskoršia výroba firmy Rothe ďaleko po roku 1945. Vydražili sa v roku 2015 na aukcii v Amsterdame.
- MDZ za 25 rokov - nie je to perleť ale rohovina...ešte by to chcelo nejaké pekné gravírovanie ;)
- etuja pre Signum Laudis je potiahnutá tmavo modrým zamatom a doštička s venovaním je v striebre, obrázky dole v prílohe

Obrázok

Obrázok
sefit

zameranie / specialization: Rakúsko-Uhorsko

Späť na dekorácie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Not able to open ./cache/data_global.php