Odoslané: Ne Sep 19, 2010 1:21 pmAltmann píše:Přimlouval bych se , aby každý i bez příhlášení měl možnost přístupu na tyto stránky . Jsou i tací netechnici ,kteří některé přihlášení prostě nezvládnou . Váš kolega Altmann
Vítam Vás na našom novom fóre a teším sa na spoluprácu
Prístup na stránku má momentálne každý, len nemôže prispievať. Ale môžem sprístupniť napr.volnú diskusiu alebo ešte lepšie poradné fórum tak, aby do nich mohli prispievať aj neregistrovaný užívatelia. Do ostatných fór, by som im prístup na prispievanie nedával, aby sme vedeli s kým vlastne diskutujeme....
Ďalej tu máme niektoré fóra, o ktorých nechcem, aby boli verejne prístupné - zatiaľ je to napríklad "galéria kópii" a "osobné zbierky" v kategórii rakúsko-uhorsko, prístupné iba členom skupiny či samostatné fórum "osobné zbierky", ktoré je viditeľné len pre registrovaných užívateľov.
Žiaľ doba je taká, že by som veľmi nerád riskoval možné zneužitie niektorých informácii, prípadne podával falzifikátorom návody ako vylepšiť svoje výrobky. Ohladne sprístupnenia témy "osobné zbierky" prebieha hlasovanie, ktorého sa môže zúčastniť každý registrovaný užívateľ a ja sa podriadim väčšine. Pre tých, ktorý nechcú svoju zbierku zverejňovať úplne máme v sekcii Rakúsko-Uhorsko podobnú tému s trvale obmedzeným prístupom
Každopádne, fórum sa neustále buduje a vylepšuje a ako som písal už na začiatku, chcem ho vybudovať tak, aby vyhovovalo predovšetkým jeho užívateľom, s minimálnou cenzúrou (nejaké vulgarizmy či osobné útoky tu ale trpené nebudú), takže o každom nápade môžeme diskutovať, prípadne hlasovať a ak sa stretne s pozitívnym ohlasom, zavediem ho do praxe